February 2013

» Teen Wolf

27. february 2013 at 17:18 | © DAILY-ACTRESSES | Posted by Lucy


všetky novinky, ktoré se o tomto seriáli objavili

spoilery ktoré vám môžu prezradiť niečo o nasledujúcich epizódach

003. ONLINE & DOWNLOAD
seriál online alebo na stiahnutie

004. SYNOPSIS
popisy všetkcýh epizód

005. TRAILERS
upútavky na jednotlivé diely

006.WEBCLIPS
video úryvky k seriálu

007.GALLERY
stills,promoshooty atd.

videa vyrobené fanúšikmi a dalšie videá

Website

24. february 2013 at 16:45 | © DAILY-ACTRESSES | Posted by Chloé |  » SITE INFO

{SITE NEWS} | novinky ohledně blogu
{PAST LAYOUTS} | předešlé kabátky blogu
{STATISTICS} | návštěvnost blogu
{PHOTO OF THE MONTH} | hlasuj pro fotku měsíce
{POLL OF THE MONTH} | hlasuj pro outfit měsíce



Past Design #01

24. february 2013 at 16:19 | © DAILY-ACTRESSES | Posted by Chloé |  SI- Past Designs
Spokojnosť: 100%|Náhľad|Od 24.2.|Do ? |Created: Kells*


Ashley Benson» Name meaning

22. february 2013 at 23:59 | © DAILY-ACTRESSES | Posted by Chloé |  AB - Name Meaning

ASHLEY
The meaning of the name Ashley is From The Ash Tree Field
The origin of the name Ashley is English
Alternate spellings: Ashely, Ashlie, Ashlee, Ashly
.....................................................................................
ASHLEY
Znamená Z jaseňového sadu
Pochádza z Anglicka
Číta sa: Ashely, Ashlie, Ashlee, Ashly
.....................................................
VICTORIA
The meaning of the name Victoria is Winner
The origin of the name Victoria is Latin
Alternate spellings: Viktoria, Viktorya
VICTORIA
Znamená Víťaz
Pochádza z Latinčiny
Číta sa: Viktoria, Viktorya

Troian Bellisario» Biography

22. february 2013 at 21:53 | © DAILY-ACTRESSES | Posted by Chloé |  TB - Biography
Celé meno: Troian Avery Bellisario
Dátum narodenia: 28.10.1985
Miesto narodenia: Los Angeles
Výška: 170 cm
INFO» Troian Avery Bellisario sa narodila 28. 10. 1985 v Los Angeles. Pred kamerou sa prvý krát ocitla v roku 1989, kedy si zahrala menšiu úlohu vo filme POSLEDNÉ POMAZANIE. V následujúcich niekoľkých rokoch sa tiež myhla v seriáloch QUANTUM LEAP, TEQUILA A BONETTI a JAG. V roku 1988 si zahrála po boku sestier Olsenových vo filme OTEC z BILLBOARDU. Objavila sa aj v seriáloch FIRST MONDAY A NCIS : NÁMORNÁ VYŠETROVACIA SLUŽBA.
Nasledovala úloha Jani v krátkometrážnom filme o milostnom vzplanutí medzi dvoma kamarátkami UNSPOKEN ( 2006 ), v ktorom si zahrala so svojou matkou Deborah. Mohli sme ju tiež vidieť v ďalších menších filmoch ako Archer House a Intersect ) kde ztvárnila jedny z hlavních úloh.
V súčasnosti sa Troian pravidelne objavuje ako Spencer Hastingsová v jednej z hlavných postáv seriálu PRETTY LITTLE LIARS, ktorý vysiela americká stanica ABC Family.
Najnovším filmom, v ktorom môžeme Troian zbadať je dráma CONSENT z roku 2010. Na Visionfes 2010 získala Troian ocenenie za najlepšiu hlavnú ženskú úlohu.

Troian Bellisario» Name meaning

22. february 2013 at 21:48 | © DAILY-ACTRESSES | Posted by Chloé |  TB - Name Meaning
TROIAN
The meaning of the name Troian is Father Of Triplet Sons
The origin of the name Troian is Slavic
.................................................................................
TROIAN
Znamená Otec troch synov
Pôvod: Slovanský
..........................................................................................................
AVERY
The meaning of the name Avery is Elf Ruler
The origin of the name Avery is English
Alternate spellings: Averie
AVERY
Znamená Elf Ruler
Pocházda z Anglicka
Číta sa: Averie

Troian Bellisario» Filography

22. february 2013 at 21:43 | © DAILY-ACTRESSES | Posted by BzzZ |  TB - Filmography
1998 - Billboard Dad
1998 - JAG
2002 - First Monday
2005 - 2006 - NCIS
2006 - Unspoken
2007 - Archer House
2009 - Intersect
2009 - Before the Cabin Burned Down
2010 - Pretty Little Liars
2010 - Consent
2012 - The Come Up
2012 - Exiles
2013 - C.O.G

Troian Bellisario

22. february 2013 at 21:29 | © DAILY-ACTRESSES | Posted by Chloé |  » TROIAN BELLISARIO





{NEWS} | Novinky a ostatné články
{BIOGRAPHY} | Živtopis herečky
{FILMOGRAPHY} | Zoznam filmov v ktorých si zahrala
{NAME MEANING} | Čo znamená jej meno?


Ashley Benson >> Filmography

22. february 2013 at 19:30 | © DAILY-ACTRESSES | Posted by BzzZ |  AB - Filmography
2002 - Nikki
2002 - The District
2004 - 13 going on 30
2004 - Strong Medicine
2004 - 2007 - Days of Our Lives
2005 - Neighbors
2005 - The Heaven
2005 - 2006 - Zoey 101
2007 - Bring it on: In it to Win it
2008 - Bart Got a Room
2008 - Supernatural
2009 - 2010 - Eastwick
2010 - Christmas Cupid
2010 - Pretty Little Liars
2013 - Spring Breakers
2013 - How I Met Your Mother
2013 - Paranoia

Phoebe Tonkin >> Filmography

22. february 2013 at 19:20 | © DAILY-ACTRESSES | Posted by BzzZ |  PT - Filmography
2006 - 2010 - H2o Just Ad Watter
2009 - Packed to the Rafters
2010 - Tomorrow When the War Beggan
2010 - Home and Away
2011 - Bait
2011 - The Secret Circle
2012 - Tomorrow When the War Beggan 2
2013 - The Vampire Diaries
2014 - The Originals
Credits
| |